Trend: förlossningskläder

Läser på Allt om barn att den senaste trenden i USA tydligen är snygga förlossningskläder:

http://www.alltombarn.se/livsstil/nya-trenden-snygga-forlossningsklader-1.14336

(citat)"I USA är senaste trenden att nobba de tråkiga sjukhuskläderna inför förlossningen. Flera företag har specialiserat sig förlossningskläder för mammor som vill känna sig snygga - även under förlossningen.

Trenden med snygga förlossningskläder har åtminstone nått kändisarna. Jennifer Lopez och Tori Spelling ska ha burit klänningar från Dear Johnnie's under sina förlossningar.

Jessica Alba ska ha varit klädd i en förlossningsklänning från B.Y.O.G när hon födde lilla Honor Marie." (slut citat)

Hahaha, fåfängt var bara förnamnet!! Men tro mig, ni kommer inom en snar framtid att se den här trenden här i Sverige också, för titta bara på fenomenet med BB-kläder. För bara 10-15 år sedan lufsade de flesta runt i sjukhusets skjortor och morgonrockar. Nu har man med sig en hel minigarderob med egna kläder "så att man känner sig frääääsch på BB"! För att inte tala om att ingen klär de små nyfödda i landstingets kläder längre utan har med splitternya små outfits i storlek 50. Sedan får man köra en maskin tvätt det första man gör när man kommer hem, men vad gör det?

Snart kommer alltså "förlossningskläderna", jag lovar!

Själv ska jag inte ha fler barn, men OM jag skulle fött hade jag glassat in på förlossningen i den här outfiten:


Eller kanske en liten pigg färgklick till variant?:


Eller om jag verkligen vill impa på barnmorskan: "Borta med vinden-stuket":


Och förresten PS: det spelar ingen roll om ni har en likadan förlossningsklänning som Jennifer Lopez, under förlossningen kommer ni ändå att svettas, blöda och skita ner er, och säga vad man vill om såna naturligheter, men snygg av det blir man INTE!! Och som slutkläm: ni kommer inte att bry er ett skvatt om hur ni ser ut, för ni har fullt upp med att föda och då är allt annat betydelselöst! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0