Expressen listar sexmissar

Expressen listar idag de fem största sexmisstagen man kan göra:
http://www.expressen.se/sex/1.1133728/de-fem-storsta-sexmisstagen

(citat)
1: Oväntade överraskningar.Även om många kvinnor och män säger sig gilla överraskningar i sängen, är det vissa som inte är att rekommendera. Att inte tala om att man har mens innan oralsex är en av dem. När det gäller mens kan man visst ha sex under mens, men man måste då diskutera det med sin partner innan. Samma gäller för killar som "råkar" ha analsex med sin partner. Klargör förväntningarna innan.

2: Lämna strumporna på. Sockor och nakenhet hör inte i hop. Även om det inte finns något sexigt sätt att ta av sig sockorna i sängen är det ingen ursäkt. Om du ska ta av dig, ta av dig allt.

3: Extremt snuskprat. Att prata snusk är helt ok, om det inte går för långt. Härma inte hur det låter i porrfilmer, som ju är tilltalande just för att de är extrema och overkliga. Och nu vill väl inte att din partner ska känna igen ditt snuskprat från porrfilmen han eller hon såg förra veckan?

4: Fejka. Enligt en amerikansk studie har 64% av amerikanska kvinnor och 20% av amerikanska män fejkat en orgasm. Att fejka orgasm leder till att antingen kommer din partner att märka att du fejkar och du kommer att känna dig som en idiot. Eller kommer han eller hon inte att märka att du fejkar och tro att allt är bra. 

5: För hårdhänt.
Både killar och tjejer kan göra sig skyldiga till att vara för hårdhänta och ivriga. Sex ska aldrig göra ont, så säg i från när din partner tar i för hårt.
(slut citat)


Haha, intressant, klargörande och lärorikt!! Men de glömde ju några punkter:

6: stöna fel namn, t.ex "ååh Lasse!" när det är Kalle man gått till sängs med.

7: direkt efteråt uttala repliken: "nä, nu ska jag gå hem till frun/maken!"

8: sträcka sig efter plånboken och slanta upp 500 spänn.

9: berätta om sitt klippkort på veneriska kliniken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0