Jordgubbsfrestelse
Midsommarafton i morgon! Då får jag ju slänga in ett jordgubbsrecept från favvo-recept-sajten arla.se. Glad midsommar!
1 1/2 dl vispgrädde
2 tsk strösocker
250 g KESELLA jordgubb&lime
Jordgubbssallad
250 g färska jordgubbar
2 passionsfrukter
Källa: Kalaslätt
Jordgubbs- och limepannacotta
6 port
1 gelatinblad1 1/2 dl vispgrädde
2 tsk strösocker
250 g KESELLA jordgubb&lime
Jordgubbssallad
250 g färska jordgubbar
2 passionsfrukter
Gör så här
Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten i ca 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Krama ur gelatinbladet och rör ner det i grädden. Låt svalna något. Blanda ner KESELLA. Fördela i små glas och ställ i kyl att stelna i ca 3 timmar eller över natten. Skär jordgubbarna i skivor. Dela passionsfrukterna och skrapa ur fruktköttet. Blanda jordgubbarna med passionsfrukten och fördela det på pannacottan vid servering.Kommentarer
Trackback