Vad händer om jag ger efter?

Dålig dag idag; riktigt dålig dag idag. Men jag biter ihop ändå, går till jobbet, gör det jag ska så gott det går. För jag är livrädd för att om jag stannar hemma och kryper under täcket som jag egentligen känner att jag skulle behöva göra, så klarar jag aldrig av att resa mig igen....!

Kommentarer
Postat av: karibien

Jo, man orkar resa sig igen efter en dag under täcket. Ibland kan en dag eller två under täcket vara precis vad man behöver för att orka stå på benen några dagar till sedan.



Jag pallar fortfarande inte att jobba heltid, 75 procent är nätt och jämnt vad jag klarar av för att orka med livet hemma också. Det betyder att jag har en dag eller ibland två i veckan då jag kan sova ut, följa dottern på bup, gå på mitt psykologbesök, eller bara göra ärenden jag inte hinner eller orkar på arbetsdagarna. Rätt många av de här sjukdagarna har jag bara dragit täcket över huvudet och sovit halva dagen. Tagit igen vilan jag inte fått resten av veckan. Satt mig i bilen och pratat med dottern. Levt en hel dag utan att behöva dra på mig masken.



Om du behöver krypa ner under täcket - gör det. Du kommer att orka resa dig igen.



Kram!

2009-11-03 @ 21:49:49
URL: http://karibien.typepad.com
Postat av: myzpyz

kramar o kärlek <3

2009-11-04 @ 18:42:18
Postat av: H e l e n

Kram kära vän.

2009-11-04 @ 20:24:36
Postat av: Annika M

Jag tror också att det är bra att ligga kvar i sängen en dag ibland när sorgen tynger på extra mycket. Du kommer upp igen (om inte annat så ser nog barnen till det) och då är det lättare att sätta på sig masken igen.....

Kram A

2009-11-04 @ 21:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0