Då. Nu. Alltid.

3 år sedan idag M dog. Jag måste säga att jag mår förhållandesvis okej efter omständigheterna. Är dock hemma från jobbet på grund av en förkylning, men ska man vara sjuk för förkylning någon dag så var just idag helt rätt!... Annars hade jag nog klarat av att jobba utan problem och det är skönt att veta.

Lilla J och jag åkte till kyrkogården och satte mörkröda rosor (såna som jag brukade få av honom när jag födde barn!), planterade ljung (den färgstarka sorten som han älskade) och tände 4 ljus.

Saknar honom, men det känns som en skön saknad. Den där som bara finns, som är len och snäll och inte river och skär och gör ont. Minns såklart extra mycket, men det är som det ska.

Då. Nu. Alltid.

Kommentarer
Postat av: .:Sabina:.

Har tänkt så mycket på M idag. På vem han var, på vad som hände och på att det nu gått tre år. Jag är väldigt glad för din skull att du idag kan ha saknaden på det sätt du beskriver. Så stolt han är över dig i sin himmel!

Kramar

2011-09-01 @ 21:23:50
Postat av: Kicki

Kram i efterskott, och i förskott också om du behöver det. Har varit i Frankrike och kom tillbaka igår. Hörs vidare och kram igen.

2011-09-08 @ 20:57:36
URL: http://litesomjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0