"Änkans bok"

Jag har precis läst ut författaren Joyce Carol Oats "Änkans bok", hennes skildring av hur det var när hennes make dog. Mycket igenkännande såklart. Såhär skriver hon:
"Bland änkans oräkneliga plikter i samband med dödsfallet är det egentligen bara en som har någon betydelse: på den första årsdagen av mannens död bör änkan tänka: Jag höll mig levande."Kommentarer
Postat av: B.S

Är det en bok som kommit ut nyligt?

Jag har inte kommenterat här så mycket men jag har följt din blogg i 2år eftersom jag själv blev änka då. Jag hoppas att ni har det bra nu, kram från en annan trebarnsmamma

2011-11-29 @ 19:10:01
Postat av: Malle o lilla R

En bok man borde läsa kanske. För visst överlever man, det trodde man ju inte, det trodde man ju verkligen inte att man skulle. Nu kommer ju 2 årsdagen i vår och jag bör nog redan börja lägga undan pengar till annonsen :( Den skulle gått på 1700:- om den skulle se ut som jag ville i GP, vansinne. Tillslut fick jag stryka all text utom "du fattas oss" för att ha råd. Borde finnas fonder att söka för sånt, fast det kanske det gör :)

Varma kramar till er därborta i det stora gröna? huset.

2011-12-03 @ 21:20:53
Postat av: generic viagra

Hey,I am very very happy to be participated it..I like your site very much.such a pretty and informative site created and shared.Thanks!!

Postat av: research paper help

Lycka till och lycka till! Och på arbetet och i livet.

2012-02-17 @ 21:27:18
URL: http://customresearchpapers.ws/about.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0