Urnsättningsdag

Urnsättningsdagen idag. Två år sedan. Dippar inte på samma vis som förra året, men jag har tänkt mycket de senaste dagarna; återupplevt en del saker, funderat mycket över hur det var och hur det är. Lite vemodig idag, lite "taggig", men inte värre än att det går att fungera rätt bra. Fast det BEHÖVDE ju inte regna så deppigt just idag....!

Kommentarer
Postat av: .:Sabina:.

Tänker som så att regnet speglar hur det är. Det lilla molnet tar större plats, och när ett moln tar plats regnar det. Snart är solen tillbaka, ta hand om dig själv och din vemodiga känsla idag...

Kramar om

2010-10-27 @ 18:14:04
Postat av: Malle o Zassa o Rakel

Jag tänker ofta på dig....som har det "bra" nu. Och undrar hur det orkar mötas innuti...känslorna av lycka och saknad samtidigt. När man inte är "där" själv så förundras man av att kärlek kan rymmas bredvid sorg. längtar ett år framåt i tiden Det måste var konfiktfyllt hur bra du än har det, alla änkors lott...att man drömmer om dagen då allt är ett vackert minne och inte en svart vallgrav. Jag tänker ofta på hur det skall bli framöver för min lilla R, hur hanterar dina barn det hela? ...det känns som att det går ganska bra- eller? Fast then again - med en trygg och bra mamma vid sina sidor så klarar de väl det mesta, barn är ju fantastiska på det sättet. (har jag fått för mig) iallafall...lykliga alla ni fina som har varandra!

svammel

2010-10-28 @ 13:52:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0