Inga marginaler

Trillar ner i ett svart hål. Igen. Småstrul med gården, jobbigt telefonsamtal från Stora J:s klassföreståndare. Det räcker för att jag ska ramla. Har inga marginaler alls och det är skrämmande. Det måste MÅSTE ta slut snart!! Jag orkar inte.

Så många gånger jag hört folk säga till mig: vad stark du är, att du orkade! Men grejen är den, att det gjorde jag inte! Jag orkade inte, men jag gjorde det jag gjorde ändå. För att jag var tvungen. Och priset för det är skyhögt.....

Kommentarer
Postat av: Malle

Tror det är exakt så...man orar inte- man gör det ändå för att man måste, önskar jag kunde göra ngt för dig/ er...sänder kramar och empatio genom rymden till er så gott jag kan. Var rädd om dig!!!

2010-11-12 @ 14:23:26
Postat av: .:Sabina:.

Det är ju en sorts styrka, att göra det man måste för att inga andra alternativ finns. Men såklart kostar den styrkan, och när reserverna var slut fick du ta lån. Det är det som betalas tillbaka nu... Gud, anställ nya författare för det är usla manus hos vissa - jag kunde inte uttryckt det bättre själv! Du hinner ju aldrig bygga några marginaler eftersom du får fortsätta ta lån, och det är galet att det ska behöva vara så!Ingen orkar det du gjort. Inte du heller, men du var tvungen. Alla de som säger det, att du varit stark, skulle göra samma. För vad är alternativet? Säger som Malle, jag önskar jag fanns närmare och kunde göra något konkret, med gården, med skolbiten - den kan jag ju om inte annat - med att få avlasta, så du kan få börja bygga upp ny ork, inte bara ta lån.

Kramarom!

2010-11-12 @ 15:58:03
URL: http://mitteget.wordpress.com/
Postat av: karibien

Kära hjärtat,

jag önskar att jag kunde hålla om dig på riktigt, Bära några av dina bördor en stund. Viska att det går över, det blir bättre.

Det är så jävla orättvist, livet, att somliga får så mycket mer än det är rimligt att en människa ska orka bära

Jag önskar av hela mitt hjärta att du får vila nu, hämta andan, äntligen slappna av

2010-11-12 @ 17:16:11
URL: http://karibien.typepad.com
Postat av: Malin

Man orkar inte, det gör ingen men vad han man för val? Man har inget val! Det är bara att kliva upp på morgonen, göra allt som måste göras. Blir arg ibland när folk säger att man är stark för det är jag inte! Jag väljer inte att klara av det här, jag måste! Ok, allternativet är psykakuten, så kanske är jag stark som väljer bort det!

Du gör det bra och du har tagit dig igenom så mycket, för såklart för att du måste, för att det är ditt förbannade öde!

Ta hand om er!!

2010-11-13 @ 11:48:31
URL: http://www.thomasmalin.blogspot.com
Postat av: Sorgfågel

Malin: så många gånger jag har tänkt att det kanske är starkare att välja psykakuten? Det skulle nog krävas en hel del för att verkligen låta sig falla helt och hållet ner i det där svarta hålet, att ge efter. Att visa utåt på riktigt och fullt ut hur överjävligt man mår.

Fan vet. Jag kan bara bli så trött på det där "stark-pratet".

/Sorgfågel

2010-11-13 @ 18:46:10
URL: http://cayenne72.blogg.se/sorgfagel
Postat av: Malle o lilla R

Ja vi kanske skulle samlas på psykakuten hela högen och kräva kaffe och kramar! Vi är en gedigen liten grupp som skulle behöva mentala Valium i julklapp. Hoppas idag är liiiiiiiiiite bättre än igår.

2010-11-13 @ 19:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0