Förändringens vind

Mycket händer nu, allt på en gång! Som att stå mitt i en storm och bara försöka hinna med och räcka till och få allt att gå ihop. Håller hårt i Josef när det känns som att det snurrar för fort, men annars är jag ganska glad över att förändringens vind börjat blåsa. Jag har varit redo ett tag nu.

Kommentarer
Postat av: Malle o Zassa o Rakel

Ja jag hållertummar för evig lycka för dig, det känns dessutom väldigt hoppfullt för en annan att det KAN finnas lycka inom ett par år. Just nu tror man ju inte det, abstinensen efter min man är outhärdlig och jag har verkligen inte fattat än att han inte kommer att komma in genom dörren hur mycket jag än önskar och längtar.

Du har så mycket nu, jag är glad för dig att du har Josef. Glöm inte bloggen bara ;) vi vill ju veta hur det går :) kram

2010-06-07 @ 22:03:16
URL: http://metallmalin.blogg.se/
Postat av: .:Sabina:.

Förändringar är ju jobbiga just genom att vara förändringar - men så skönt för dig att stå redo, att välkomna den. Bättre att vara i stormens mitt, och ändå kunna vara stilla när allt blåser, än att befinna sig i den yttre kanten där allt bara är kaos och man inte vet varken upp eller ner i tillvaron, och utan möjlighet att stiga av...

Kram!

2010-06-07 @ 22:55:16
URL: http://mitteget.wordpress.com/
Postat av: Malin

Du inger hopp!!!

/förtvivlad och ensam!

2010-06-08 @ 17:18:46
URL: http://www.thomasmalin.blogspot.com
Postat av: Annika M

Jag håller med alla andra, kanske finns det hopp för oss andra som inte kommit lika långt i sorgen och framtidstankar. Håll oss underrättade i din livs saga, som är på riktigt :-)

2010-06-08 @ 20:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0