En liten sorg-dipp

Befinner mig sedan i går kväll i en sorg-dipp; ett sånt där svart hål som liksom dyker upp från ingenstans. Vet inte varför, vet inte vad som utlöste. Vet bara att jag är där, i ledsenhet och gråt och nedstämdhet och att det bara är att vänta tills man kommer ur det. Finns inte mycket annat att göra åt det. Men det är svårt att förklara varför jag är ledsen när jag inte ens vet det själv!

Kommentarer
Postat av: .:Sabina:.

Jag tror att det är själens sätt att hinna med. Den får dig att bromsa upp, reflektera, släppa fram sorgen som finns kvar i dig... Kan ha med födelsedag att göra, kan ha med att få saker i det nya att passa in med det gamla. Det lilla molnet strax bakom solen har tagit plats och är det mulet behöver det regna...

Stor kram!

2010-01-28 @ 21:59:44
URL: http://mitteget.wordpress.com/
Postat av: E.O

Det låter dumt, men hastigt omslag i vädret kan också göra att man deppar, jag råkade ut för det nu i onsdags när det blev snöoväder, jag kunde inte heller förstå att jag kände mig neråt, när allt är bra. Mycket i känslolivet är svårt att hantera.

2010-01-29 @ 11:22:13
Postat av: Anna

Det kommer och går, även när man är lycklig. Det är nog bara att följa med och låta det hända. Och jag tror inte du behöver förklara varför, vi och han vet! Men det är jobbigt, skitjobbigt på ett annat vis när dipparna kommer när man är glad. Finns här!!

/ Kramar Anna!

2010-01-30 @ 10:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0