Snikenhet i ett nötskal

Vill bara berätta en sak om svågerns elaka fru; hon som kallade mig monster och bortskämd och jävla subba. Hon gick inte på svärfars begravning utan skickade svågern med de tre barnen själv. Men bouppteckningen var hon med på! Och då hade hon ändå inte rätt att vara där eftersom det bara är de kallade arvingarna/efterarvingarna som ska närvara - inte ingifta respektive.
Säger en hel del om en människa, eller hur?.......

Kommentarer
Postat av: -ME-

Det är äckligt. Rakt av.

2010-08-18 @ 12:16:14
Postat av: karibien

Det finns tyvärr äckligt många snikna människor.När min svärfar hade dött var det jag som skottade mig genom lårhög snö för att kunna tända ett ljus på hans grav. Samtidigt uppdrog barnen åt en advokat att hota min 17-åriga dotter med stämning om hon inte rappade på och skrev på arvskifteshandlingarna.Fy fan. Hälsade på gubben medan han levde gjorde de inte, och inte var det de som hjälpte honom att betala sina räkningar eller hämta mediciner. Men pengarna skulle de naturligtvis ha snarast.Det låter som om dina/ingifta släktingar är av samma skrot och korn.Jag förstår inte hur man blir sån. Jag förstår inte hur man kan sätta pengar före människor. Hur man kan låta bli att fråga "hur mår du". Hur man kan vara så egocentrerad att det bara är ens egna behov som räknas. Jag förstår inte att de inte skäms. Att de inte har nån självinsikt.Jag är glad att du snart slipper befatta dig med såna människor. Jag är glad att du har en varm famn och en ny ljus framtid inom räckhåll.Försök att inte låta skitskallarna förpesta din framtid. Har du råd, lej ett ombud att ta hand om vad skit de kan tänkas kasta. Det kan det vara värt för att slippa ta i den. För att kunna se framåt, få sinnesfrid.Kram

2010-08-18 @ 15:50:13
URL: http://karibien.typepad.com
Postat av: Malle o Zassa o Rakel

"Försök att inte låta skitskallarna förpesta din framtid. Har du råd, lej ett ombud att ta hand om vad skit de kan tänkas kasta. Det kan det vara värt för att slippa ta i den. För att kunna se framåt, få sinnesfrid."

-Amen!

2010-08-18 @ 19:05:03
URL: http://metallmalin.blogg.se/
Postat av: Den Långa Vägen

Jag har undrat vad din svågers fru ser i spegeln på morgonen: en nöjd kvinna? en glad kvinna? en stolt kvinna? Nej. Jag tror att hon ser en bitter kvinna. En kvinna som låtit bitterheten tugga sönder sig inifrån och nu finns bara en arg, bitter och missunsam kärring kvar.

2010-08-19 @ 08:37:55
URL: http://lisenstankar.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0