Dagens irro

Jag måste bara få viska det lite diskret här: jag irriterar mig på när folk jämför sin skilsmässa med att min man dog! Visst, jag fattar att varje separation är en förlust, men snälla människor: DET ÄR INTE "SAME SHIT"!!!!! Era barn har i alla fall kvar sin andre förälder (om personen i fråga inte är ett ärkepucko och i så fall ska ni betrakta skilsmässan som ert livs bästa händelse!)!

Så. Nu fick jag sagt det.

Kommentarer
Postat av: Annika M

Om det fanns en gilla-knapp här, som på FB, hade jag tryckt på den :-)

/Annika

2010-08-25 @ 21:05:54
Postat av: Kicki

Lotta, jag var nära att skälla ut vederbörande på Fb när jag såg den kommentaren! Fy fan! Då har man inte varit med om mycket eller så skriver man före man tänker. Jag förstår dig verkligen. Har fått min beskärda del av plumpa kommentarer kring mina föräldrars död, så jag vet lite hur det känns. KRAM!

2010-08-25 @ 21:58:32
URL: http://litesomjag.blogg.se/
Postat av: Annika M

Jaha, var det en kommentar på FB? Så plumpt, idiotiskt och oempatiskt. Knäppa människor, ta bort som "vän" kanske....sådana tar ju bara energi.

Kram A

2010-08-26 @ 07:32:18
Postat av: Malle o Rakel

Ja verkligen inte samma sak. Jag pratade med en vän som hade skiljt sig och han sa själv att det verkligen inte var samma sak, han kunde ju ångra sig! och gå tillbaka till sin fru....+ känna att valet var rätt när han var arg på henne och som du säger...barnen har sin andra föräder kvar. Inte heller att förlora en farfar eller farmor är samma sak! Ens man är ens man är ens man.....och likadant med barn...man kan inte jämföra. men det finns mycket folk som är konstiga...bara att insé.

2010-08-26 @ 20:35:31
URL: http://metallmalin.blogg.se/
Postat av: Sorgfågel

Tack för ert stöd! Jag kan ju vara hyperkänslig ibland, så Kicki, det var skönt att höra att du såg samma i den här kommentaren som jag gjorde!! Personen ifråga har gjort liknande grejer innan, bla. beklagat sig över att hon inte kan lägga jobbmöten den och den tiden på den veckan hon har sonen, för då är hon ju faaaaktikst eeeeensaaaam!!! Jamen för fan liksom, du har ju god kontakt med din f.d, be om hjälp då eller gör som vi andra och fixa extern barnvakt! Hon är ensamstående med ett (1) barn varannan vecka, jag är ensamstående (utan telefonledning till den andre föräldern!!) 24-7 med TRE barn! Trööööööött.....

Puss på er, mina stöttepelare!

/Sorgfågel

2010-08-27 @ 06:44:29
URL: http://cayenne72.blogg.se/sorgfagel
Postat av: Malle o Rakel

Ja....."jag vet preciiiiiis hur du har det" fast de inte har en enda vettig grej att jämföra med folk skall ha stryk ;) Kram

2010-08-27 @ 19:30:30
Postat av: Görel

Åh jag kunde inte skrivit det bättre själv!! Har oxå råkat ut för den befängda jämförelsen flera gånger!!

2010-08-28 @ 16:11:20
URL: http://gorelb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0