Besök i nya skolorna

Hälsade på i barnens nya skolor idag; skönt för dem (och mig!) att få se hur där är. Det närmar sig med allt nu: "fuskflytt" till Josefs lägenhet på fredag kväll så att barnen kan gå i sina nya skolor från början, skolstart på måndag och sedan bara hem hit över helgen för att sedan flytta på riktigt den 2 och 3 september! Längtar och räknar ner!! Och sedan ska det bli skönt när jag väl kan släppa gården här, men det frånträdet blir ju inte riktigt ännu.

Kommentarer
Postat av: Malle o Zassa o Rakel

Tummen upp. Jag tänker så mycket på dina barn...och hur de har det i allt detta. Det är ju deras släktingar med som tjafsar, deras far som är borta...och deras liv som rumlas runt. Kan inte fatta att dina släktingar inte tar mer hänsyn till dem, din mans släktingar menar jag ;) de skulle ha stryk. Om detta är helt ofattbart för dig så kan jag bara tänka mig hur dina barn måste undra även om jag misstänker att de vet så lite som möjligt?

Skönt för dem att få en enklare vardag och för dig med såklart. Jag räknar också ner tills allt är klart för flytt :)) hejja er.

2010-08-17 @ 22:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0