Beröring

Har varit på Spa idag med mina kollegor. Jag fick en massagebehandling som var jätteskön och det fick mig att fundera på det där med beröring. Vad man saknar det som änka; någon som rör vid mig! Som kramar mig, som smeker mig, som sitter bakom mig i soffan och ger mig axelmassage.
Jag saknar beröringen som man har sinsemellan när man är ett par; det är en beröring som man inte kan få genom något eller någon annan. Inte av sina barn, inte av sina vänner, inte av någon annan. 

Kommentarer
Postat av: .:Sabina:.

Tack du finaste vän för överraskningen i min brevlåda idag! Jag har nog aldrig haft en vän som kommer med/skickar små saker förut, och jag känner att jag uppskattar dig väldigt mycket för det - och för så många andra saker. Jag önskar att omständigheterna vore annorlunda, att det inte vore sorgen efter M och min pappa som förde oss samman - men när det nu är så, är jag väldigt glad att detta goda kom ur det stora, svåra, onda. Hade du fått ha kvar din M hade jag gärna levt utan att veta vem du är... men jag tror att du förstår hur jag menar! Stor kram till dig från mig - och återigen TACK!

2009-11-16 @ 23:38:59
URL: http://mitteget.wordpress.com/
Postat av: Sorgfågel

Sabina: jag är glad att du blev glad! Och för att du finns och för att du är min vän. Även om omständigheterna till att vi "möttes" kunde varit bättre, men som du säger; det är som det är och då får man ta emot de ljusglimtar som kommer! Och en sådan är du.

Kram!

/Sorgfågel

2009-11-17 @ 08:23:52
URL: http://cayenne72.blogg.se/sorgfagel

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0