Man tror att man mår rätt hyfsat....

Man tror att man mår rätt hyfsat. Man tror att allt funkar okej. Tills man står i trädgården och plötsligt ute på vägen får se en ambulans köra förbi i full fart med blåljus och sirener......... Man tänker: "prio ett, prio ett!", slår händerna för ansiktet för att mota bort de inre minnesbilder som kommer uppvällande, kvider av smärta och känner sig kräkfärdig.
Aldrig mer kommer jag att kunna se en ambulans utan att själen vrider sig och kroppen mår illa!

Kommentarer
Postat av: .:Sabina:.

Den sortens oförberedd resa rakt tillbaka i tiden kan man inte värja sig mot. Det måste ha varit en riktigt obehaglig upplevelse, att möta minnesbilder och känslor utan att hinna få upp "garden"...Jag tänker så mycket på dig, men märker att jag inte kommenterat på ett tag. Mina tankar ser du ju inte, "det är tanken som räknas" är ett dumt uttryck. Jag ska visa det istället!

Kram!

2009-05-03 @ 21:43:48
URL: http://mitteget.wordpress.com/
Postat av: Qia

Tänk vad hjärnan kopplar ihop,, det kan vara en doft,, en smak,, ett ljud ,, som gör att man liksom fastnar på stället och flyttas till en annan tid. Ibland på ont och ibland på gott.

Kramen till dig och de dina /Qia

2009-05-04 @ 20:59:23
Postat av: Anna m V & E

Obehagligt att få en "flashback" på det där sättet, och det kan vara det mest vardagliga som gör det som Qia skriver, en doft, smak osv förhoppningsvis är det en "positiv" flashback nästa gång det händerkram

2009-05-05 @ 07:16:50
Postat av: Kicki

Även om du alltid kommer att reagera på ambulanser med blåljus och sirener så tror jag ändå reaktionen kommer mattas av med tiden. Har nämligen haft samma erfarenhet som du med just kraftig reaktion på dessa ljus och ljud. Första åren var det jättejobbigt, men nu är det bättre. Kram kram och ta hand om dig!

2009-05-05 @ 18:03:30
URL: http://litesomjag.blogg.se/
Postat av: E-K

Känslominnen från sinnena, de kommer nog alltid att följa oss men jag hoppas verkligen att de blir svagare med tiden. Jag får samma symptom som dig, illamående.

Ha det så gott det går

2009-05-06 @ 19:30:14
URL: http://www.steeperz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0