Till jobbet med bävan

Usch, wish me luck! Jag ska till jobbet idag och vara med på heldagsplanering! Det känns inte bra alls att gå dit, undrar hur det kommer att bli den 19:e när jag börjar jobba på riktigt i barngrupp? Tvivlar mer och mer faktiskt.

Kommentarer
Postat av: -ME-

Måste du gå upp på heltid direkt? Det verkar så...drastiskt. Jag är med dig i tanken!

2009-01-07 @ 09:41:52
URL: http://vinterliv.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag tror att om det känns fel i magtrakten, är det inte rätt tillfälle att börja jobba helt. Har du möjlighet att jobba mindre? Skjuta upp det helt ett tag? Man kan säga vad man vill om att det "är bra att komma igång", för många kanske det är det, men det finns alla varianter. Kanske behöver DU mer tid?

2009-01-07 @ 10:56:36
URL: http://allergimamman.blogspot.com/
Postat av: .:Sabina:.

Försökte kommentera inlägget ovan, men det verkar inte fungera - så jag kopierar in det här istället:



Lyssna på kroppen och dra i bromsen! Du behöver mer tid, du behöver lugn och ro omkring dig på ett helt annat sätt nu. Röran i organisationen på en förskola är jobbig när man är på topp - du ska inte behöva kämpa med det också... Börja på 25% kanske, för att sakta vänja dig och ändå ha tid till din sorg. Du har ju det arbetet, som inte går att sätta på paus, "sorgearbetet".



Har du kontakt med kuratorn fortfarande? Uppta den om inte - du står inför en ny fas och kan behöva hjälp och vägledning.



Tänker mycket på dig!

Kramar

2009-01-07 @ 21:03:48
URL: http://mitteget.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0