Skitdag

Skitdag idag; skit på jobbet, jag är i dålig psykisk form och känner att jag inte tål särskilt mycket. Dras ner i sorgspiralen; känner mig nedstämd, ledsen, sur, arg, irriterad. Vill inget, orkar inte med någon, är så trött på allt det här.
Ofta kommer den tanken: "nä, nu får det fasen vara nog! Nu får det vara slut på det här, nu har jag sörjt tillräckligt - ge mig min man tillbaka och låt någon annan ta över nu!!" Jag VET ju att det här aldrig tar slut - möjligtvis bara ändrar form och dämpas - men ändå! Jag känner mig ändå som en trött-ilsken 5-åring som stampar med foten och vrålar: "NEJ, JAG VILL INTE!"

Jag blir också mer och mer trött på att behöva beskriva för folk vad som hänt och hur jag känner mig. Och jag har hört alla replikerna nu, de tröstar inte längre! När jag talar om att jag mist min man och folk skrynklar ihop ansiktet och blir så besvärade och liksom: "men åååh, vad jobbigt, förlåt jag visste inte...!" och jag då av nån konstig anledning har ansvar för att få dem att inte känna sig så obekväma!? Det känns minst sagt bakvänt och vid det här laget också rätt tröttsamt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Förstår hur du menar med att man hört de där replikerna. man får lust att säga "jajaja, jag vet, yadayadyada, men det hjälper inte min sorg sörru!" Men det är man för väluppfostrad för att säga...Kramar Anna!

2009-08-05 @ 13:16:50
Postat av: emkh

Hej, har lästa din blogg & du skriver så fint.Känner igen vad du skriver eftyer min man´s bortgång

2009-08-05 @ 15:34:21
URL: http://emkh.bloggsida
Postat av: emkh

Hej igen, Jag känner det samma, riktigt skit gad efter man har varit på kyrkogården & vattnade blommor. Uschh det tar emot.

Jag kan också känna liksom du , nu få det räcka, man orkar inte längre/

Kram/emkh

2009-08-05 @ 15:39:52
URL: http://emkh.bloggsida
Postat av: ellinor

fin blogg du har :D

2009-08-05 @ 16:29:55
URL: http://ellinorericsson.blogg.se/
Postat av: Shia Fan

Hej, är du ett Shia LaBeouf fan?Kika då in den här bloggen!

http://shiaalabeouf.blogg.se

2009-08-05 @ 16:33:28
URL: http://shiaalabeouf.blogg.se/
Postat av: Josefin

Men. Om ingen säger något alls och liksom bara låtsas som ingenting. Är det bättre?

2009-08-07 @ 20:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0