Fredagar

Fredagskvällar är inte som de borde längre. Jag försöker ju att göra det så mycket "som vanligt" som det går för barnen med fredagsmyset; vi dukar fint, vi äter något extra gott, vi har lite godis efteråt, men det är inte detsamma utan M. Stora J konstaterar detta faktum med ledsen röst varje fredag: "det är inte samma utan pappa!" och hon har ju så rätt........

Saknar honom......alltid, alltid.......

Kommentarer
Postat av: Anders

Hej,

Tack för att du kan uttrycka sorgens alla faser så fint, har själv mist min älskade för 3 månader sen och känner mig inte riktigt levande längre, går inte en minut utan att jag tänker på henne, ingenting fungerar i vardagen längre.

2008-10-18 @ 00:29:06
Postat av: H e l e n aka Neaten

Hej lilla Sorgfågel, eller pineapple som du heter för mig.

Jag har bara skrivit en liten ynklig hälsning sen jag fått reda på det katastrofala som hänt dig.

Jag tänker på dig. Varje dag gör jag det.

Inte för att vi haft så intensiv kontakt innan heller men nyss hittade jag en rolig blogg och jag tänkte att den skulle du ha tyckt om....



Du vet att jag alltid tyckt om ditt sätt att skriva. Och du förmedlar så att jag blir ordlös din smärta nu. (jag följer din blogg dagligen,men ordlös har jag alltså förblivit)



Jag vill bara krama om dig. Och tala om att jag tänker på dig väldigt väldigt mycket. Tänker på hur älskad din M var/är. Och hur medveten han var om det. En sån enorm känsla! Du behöver aldrig känna tvivel gällande det i alla fall!!!



Tusen kramar

2008-10-18 @ 00:50:23
Postat av: Elisabeth aka SAGA

Och du din lilla hjältinna dukar upp fint & mysigt och gör allt för de dina!

Du finns i mina tankar väldigt, väldigt mycket!

Du vet var jag bor va, om...

KRAMAR i MASSOR!!!

2008-10-18 @ 22:53:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0