Dagens bön

Dessa har ringt mig idag: sjukhusprästen samt diakonen inne i stan. Dessa har jag fått post ifrån: Telia som meddelade att bredbandsabonnemanget övergått från M till mig. That´s it. Denna dagen, ett liv?......typ.
Gode Gud, låt mig i framtiden när jag eventuellt får ett liv igen inte glömma hur det var att vara i sorg, så att jag alltid minns att en sörjande behöver kontakt av familj och vänner låååångt efter dödsfallet!!.............

Kommentarer
Postat av: .:Sabina:.

Nä, det kan inte vara sant? Är det verkligen SÅ illa... det känns ju som att i din situation ska vänner och släktingar nästan ha gjort upp så att man har koll på att höra av sig hela, hela tiden. Jag blir riktigt illa berörd. Det känns fel att be om din adress för att höra av mig den vägen, men jag skulle göra det med ärlig omtanke i så fall... Jag tänker på dig många, många gånger varje dag.

Kramar

2008-11-12 @ 22:13:00
URL: http://mitteget.wordpress.com/
Postat av: Kicki

Hej! Det tror jag absolut att du kommer komma ihåg! Jag tycker att du är så nära dödsfallet ännu att kontakten från vänner och familj inte alls borde ha minskat. Det har ju bara gått ett par månader! Jag hoppas att dina närmaste snart kommer till insikt igen. Många kramar från mig!

2008-11-13 @ 13:51:06
URL: http://litesomjag.blogg.se/
Postat av: kamilla

så tidigt så smärtsamt jag hoppas att dina vänner och släktingar är själv så chockad så det är därför de inte hör av sig.

2008-11-13 @ 18:35:40
Postat av: Åsa

Det är helt otroligt att de inte hör av sig! Det är ju inte länge sedan han dog, och de borde förstå att du behöver all hjälp och stöd du kan få. Men du vet att du har många som läser din blogg dagligen. Trots att vi inte känner dig finns vi här för dig.

2008-11-13 @ 19:10:40
URL: http://asaleh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0