Saknads-panik!

Gud i himlen, vad jag saknar honom! Det. Går. Aldrig. Över!!
 
Jag hade så väl behövt hans styrka att luta mig emot nu! Är sjukskriven från jobbet 1 månad; utmattningssyndrom pga kass arbetsmiljö. Står inför att byta yrke och gör vad jag kan (utbildningar som söks, praktiskt taget bor på Platsbanken) men det skulle ju behöva hända NU! Och då saknar jag M och hans styrka. Han som alltid kunde bära, lyssna, stötta.
 
Fan, vad jag är trött på att kämpa!....

Kommentarer
Postat av: Linda F.

Men fina du :( Jag förstår att du är trött på att behöva kämpa och trött på att behöva orka. Utmattning är ett elände, som tar lång tid att komma ur =( Ta hand om dig och sköt om dig så mycket du kan och förmår!

Stor kram!


Svar: Tack Linda! Det jobbiga just nu tror jag är att jag inte får nåt vidare stöd av Josef. Han vill nog, men han kan inte - han pallar liksom inte tryck. Och då blir det väldigt ensamt och jag känner mig nästan lite övergiven. Och kontrasten blir så stor mot M som orkade allt och aldrig rasade om man lutade sig mot honom!
Kram Sorgfågel
Cayenne72/Sorgfågel

2013-04-06 @ 13:54:59
URL: http://lindafridholm.se
Postat av: Linda F.

Jag förstår att det blir en stor skillnad och att du kanske önskar att det såg annorlunda ut. Finns det någon annan du kan anförtro dig åt? Vet du hur det stöd du behöver ser ut? Går det att se till att få det även om J inte kan?


Svar: Problemet är ju - och har alltid varit - att när jag rasar ner i en "må dåligt-dal", så klarar jag inte av att kontakta någon! Jag orkar inte ringa, jag orkar inte höra av mig, jag orkar inte ropa hjälp. Men han som lever med mig, han är ju redan där; så fiffigt det då hade varit om han kunde hjälpa, lyssna, stötta. Vilket för övrigt är krav jag har på en livspartner, så det blir ju lite ifrågasättande från min sida också - "om min sambo inte kan stötta mig, varför ska vi då vara sambo?" Fast jag tror jag nådde fram lite mer till honom i söndags, vilket var bra.
Cayenne72/Sorgfågel

2013-04-09 @ 10:09:51
URL: http://lindafridholm.se
Postat av: Linda F.

Skönt att du nådde fram! :)

(jag känner så väl igen mig i det du beskriver, fast min 'sorg' rör annat än din och bristen på ork, bristen på energi att "kräva" hjälp är lika tydlig för mig och också önskan om att livskamraten verkligen skulle se och kanske förstå mer än han gör...)

2013-04-12 @ 09:42:25
URL: http://lindafridholm.se
Postat av: Malle

känner så igen mig! och när min egen nuvarande relation inte heller riktigt orkar förstå så hamnar jag också djupare i sorgen. Dock var han som dog i mitt fall urusel på att stötta, där har vi det väldigt olika, för mig blir det snarare "the more things change-the more they stays tje same" eller möjligen "ssme shit-different day". Att det skall vara så svårt. Har inget riktigt käckt att komma med här, mer än lite förståelse. Skönt att det verkade bättre i söndags, det måste vara väldigt svårt för våra nya :( fast det hjälps ju inte när vi behöver så mycket. Stor kram

Svar: Malle vad jag saknar att läsa om dig! Jag har ju tappat bort lösenordet till din blogg, kan du inte maila mig det? pineapple@telia.comVisst är det svårt när den nuvarande inte riktigt förstår? Om det nu GÅR att förstå, fan vet.....!
Kram!!
Cayenne72/Sorgfågel

2013-04-18 @ 18:26:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0