Segt dödsbo

Jag fick post till dödsboet igen häromdagen; från Lantmännen. De har äntligen beviljat M utträde ur föreningen - det tar sin lilla tid kan jag säga, eftersom jag begärde utträdet i april förra året.....!
Eftersom de tar så lång tid på sig att bevilja utträdet gör det att dödsboet fortfarande finns och deklarerar. Så också nästa år; jag kommer att deklarera 2013 för en person som dog 2008......Det är förjävla sjukt. Jag fattar varför det är så, men det är förjävla sjukt ändå!

Kommentarer
Postat av: Malle i lilla R

Ja det är sjukt, men jag lyckades inte ens stänga och tömma E's bankkonto i förra veckan och det 2 år efter hans död. Detta pga en "saknad" underskrift av hans vuxna son men den har han redan gett fn gång- därav att jag ens har kunnat sköta och förespråka dödsbot. Nu ville banken alltså ha en underskrift igen och då sonen och jag aldrig har träffats vägrade jag, jag ville ju bara stänga kontohelvetet för att slippa få posten som konstant påminner om att han är död, som om jag skulle ha glömt det liksom. Byråkrati är för härligt....NOT!

2012-07-14 @ 06:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0