Betraktelser över julens tokerier:

* Vilka är det som gör som elektronikbranschens reklam och köper platt-TV som julklapp?? De är ju snordyra!! Brukar dessa människor ge varandra julklappar för 20 000 spänn? Jobbig nivå.....!

* En tacksamhetens tanke: att jag är föräldraledig i år och därmed slipper att på jobbet (förskola) julpyssla tills det står ut genom öronen. Fatta hur trist det är att hjälpa den 20:e ungen med hans/hennes smällkaramell! Överdos...!

* Julbord på restaurang. Men ärligt talat alltså, PRISERNA!! Strax under 500 spänn, fatta vilken gourmet-måltid man får från à la carte-menyn för det priset!? Och sill, skinka och prinskorv är ju egentligen jäkligt billig mat dessutom. Och nej, det hjälper inte att det för dessa 500 pix serveras 29 sorters sill, du orkar bara äta 5 sorter ändå! Suckers!!! Men sen är det ju också bara företag som har råd att gå på julbord......

* ...vilket leder mig fram till tacksamma tanken nr. 2: att jag jobbar inom snålbranschen "kommunen". Inte så kul i vanliga fall, men i juletid slipper vi i alla fall gå på tvåhundra julbord med kunderna, leverantörerna, avdelningen, hela företaget, makens jobb osv osv. Bläää, skulle aldrig palla flera julbord i rad! Särskilt inte om det dessutom är så kallde "show-paket" där all fet, magsjukebacillfull julmat ackompanjeras av Joe Labero eller Jerry Williams eller Lasse Berghagen eller.....huuuää, nä vi stannar där! :-)


                    image63
Burr!! Lasse + överdos av sill och skinka=närkontakt med spyhinken!
Kommentarer
Postat av: Towe

Men hur har jag kunnat missa detta inlägg??
Du är så himla rolig så att jag dör. Speciellt när du skriver om den hundraelfte karameller. Fan vad tråkigt!!! HA HA håller med. Orka pyssla!!!

2008-01-03 @ 23:08:24
URL: http://towans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0