Snart växer jag ikapp.

Tänkte på det här med födelsedagar härom dagen. Nästa år har vi flera jämna födelsedagar/jubileumsfödelsedagar i min släkt: mamma fyller 70, pappa fyller 75 och brorsan blir 40. Och M skulle blivit 50 år. Tänk; vi skulle haft 50-årsfest!
Och sedan slog det mig: nästa år fyller jag 43. Inget jämnt, inget märkvärdigt. Förutom att jag då blir lika gammal som M var när han dog. Efter det kommer jag att bli äldre än honom. Jag passerar honom, växer förbi. Underligt.

Kommentarer
Postat av: AM

Hej!
Hittade din blogg för några veckor sedan. Jag förlorade min sambo nu i juli, han dog väldigt hastigt och oväntat. Känner igen mig väldigt mycket i dina inlägg. På något sätt känns det lite som en tröst att läsa din blogg. Det blir också lättare att få utlopp för tårarna. Det är svårt att begripa en sådan här situation, allt känns underligt just nu. Livet blir sig aldrig mer likt.

2014-08-21 @ 10:25:47
Postat av: louise

Hittade hit när jag sökte på att "mista sin kärlek" eller något i den stilen. Det var ca en månad sedan och jag har inte stängt ned fönstret.. Hinner aldrig läsa.. Orkar nog inte. Känner igen mig. Det där om att växa om honom.. Bli äldre! Kram! När jag först hamnade här i oktober läste jag första inläggen. Ser nu att du har en ny Kärlek! Men att sorgen finns kvar. För mig är allt så nytt och han var inte min livspartner men vår kärlek har bestått i 10 år. Han rycktes tragiskt bort i en bilolycka/drunkningsolycka för snart 3 månader sedan. Lämnade efter sig 2 små barn på 3,5 & 2,5! Eftersom jag har en sambo Sedan 6 år som avskyr mitt ex så tillåter han mig inte att sörja. Därför läser jag mycket om andras sorg för att bearbeta min egen i tystnad/smyg. Nu vet du lite om mig :)

2014-11-23 @ 04:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0