Superhjälten

Jag berättade för Stora J och Mellan M om donationen ikväll. Berättade vad det var för något och att det finns tre människor som skulle dött i sina sjukdomar om de inte fått pappas organ. Jag sa att pappa var en hjälte som gav dessa tre chans till friska liv. Då sa Mellan M: "Ja, en superhjälte!!"
Så älskade M, du är en superhjälte och vi kommer alltid att vara stolta över dig!!

Kommentarer
Postat av: Carina Persson

Hej vännen!



Tack för din kommentar i min blogg. Det gör så ont i mig att läsa att du och dina barn tvingas gå igenom samma helvete som jag och mina barn försöker ta oss igenom. Du skriver att det är som att läsa dina egna ord när du läser min blogg. Det är samma sak för mig. Har suttit och läst i din blogg nu, och jag kommer tillbaks imorgon och läser mer. Det är ju så, att vi som går igenom detta, vi har liknande känslor, därför att vi upplever samma sorg, samma lidande, samma helvete. Jag vet inte vad jag ska skriva ikväll. Är så slut idag. Det har varit en jobbig dag med vår son idag. Han är så arg för det som hänt. Han är arg på allt. På Gud, på världen, på mig, sina systrar och på sin pappa för att han dog. Nu börjar det närma sig ettårsdagen av Peters död och det är svårt för oss alla. Han dog den 24 november förra året. Bilolyckan inträffade den 11 juli, och han låg på Intensiven på Lunds sjukhus tills han dog.



Skriv gärna till mig igen. Jag kommer tillbaks hit igen och läser och skriver. Måste försöka sova lite nu. Det är lite si och så med sömnen så jag måste passa på när jag kan.



Många kramar till dig och dina barn från



Carina

2008-11-04 @ 22:42:56
URL: http://metrobloggen.se/carina6969

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0