Not my cup of tea

Jag har planer på att bli den enda människan i Sverige som inte äger ett par Foppatofflor/crocs/clogs whatever skiten kallas. Tack men nej tack liksom.
Hur gick det till att var och varannan vuxen människa går omkring i skrikiga fula PLASTdojjor???? Gissa om det blir en sån där skämmas-sak när folk tittar på foton av sig själva om 10 år? Ungefär som 80-talsfrissorna eller cykelbyxorna. "Vad tänkte jag på?" typ.

image55
Våga vägra crocs!! :-)

Kommentarer
Postat av: Towe

ha ha, jag sa samma sak förut, men sen köpte jag ett par fejkdojjor och de duger bra i trägårn. Läste Magnus Ugglas blogg och han tycker som du. Hejja Uggla och L8!

2007-09-07 @ 23:10:29
Postat av: Marita

Du får nog ta o dela den platsen med mig-för i detta huset finns inga sånna fula tofflor heller....barnen har börjat tjata om o få sånna men jag bara vägrar-nu funderar lill killen Jonte på o köpa för egna pengar...hua hemska tanke.Tur det är vinter snart....kanske han glömmer det till våren.
Men jag lär aldrig sätta dessa saker på mina fötter iallafall-nåt fulare får man leta efter.
Kram marita(trevlig helg på er oxå)

2007-09-08 @ 08:58:09
URL: http://amors.blogg.se
Postat av: Lene

Men de är så jäkla skööööna!!!!! På sommaren kommer nästan inga andra skor på min fot ;) Så den titeln konkurerar jag INTE med dig om!

2007-09-10 @ 08:54:57
URL: http://tjockatanten.blogspot.com/
Postat av: Ebba

men håller med lena, de är URSKÖNA! har ett par på jobbet, och aldrig mera ont i benen, fötterna! Då kan jag bjuda påå att de inte är så värst snygga! ;-)

2007-09-12 @ 09:55:30
URL: http://en3barnsmammasdagbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0